PUT DO ZVEZDA

Nada Topčagić: “Za Zlatana Ibrahimovića ću se moliti u crkvi i u džamiji”

"Ovo je kruna moje karijere"

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Već nekoliko dana cela Srbija, ali i region, pričaju o fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, muzičkom festivalu u San Remu i našoj pevačici Nadi Topčagić. Naime, nakon što je izašao na binu, fudbaler je otpevao prve taktove pesme “Jutro je”. Nada je stala pred naše kamere i otkrila nam kakvo je njeno mišljenje o svemu tome.

“Ljudi me zaustavljaju na ulici i govore mi kako se po ceo dan priča samo o meni. Ceo region je brujao o tome, a ja nisam imala pojma o čemu se radi. Zvala me je i Olivera Kovačević kako bi mi čestitala. Zapravo, mnogo njih me je zvalo. Onda sam pogledala video i videla Zlatana Ibrahimovića kako dolazi na binu uz prve taktove moje pesme. Nije mi bilo dobro, morala sam da popijem bromazepam. Bila sam presrećna”- rekla je Nada u “DeToxic” emisiji i dodala:

“Znate li šta znači kada na festivalu u San Remu čujete da ide vaša muzika, a ne neka strana. Da nije bilo Ibrahimovića, ne bi se ni čulo za moju pesmu. Ja sam njemu do neba zahvalna. Sada sam uvidela šta znači zapravo fudbal. On je jedna velika ličnost, dasa i gromada od čoveka. Ovim sam ponovo doživela mladost i popularnost. Bacio me je među zvezde. Ovo je kruna moje karijere. Moliću se za njega u crkvi i u džamijama”.

Takođe, istakla je da su joj mnoge njene kolege čestitale “odlazak” na muzički festival u San Remu. Među njima je bio Dragan Kojić Keba, kao i Milena Plavšić.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci