PETAR I HANA PRESREĆNI!

Najlepša kruna ljubavi koju su mnogi osudili!

Veza Petra Graša i 15 godina mlađe Hane Huljić dobija najlepši mogući epilog.

Pročitajte još

nogi su zamerili hrvatskom pevaču Petru Grašu što je, nakon raskida višedecenijske veze s koleginicom Danijelom Martinović, uplovio u romansu s 15 godina mlađom Hanom Huljić. Ipak, čini se da pevač ne haje previše za priče i uživa u svojoj sreći. Prema pisanju hrvatskih medija, on će u godini pred nama stati pred oltar, a njegova izabranica se već odlučila za dizajnere koji će kreirati venčanicu.

 

„Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo“,  rekao je za „InMagazin“.

Prema pisanju hravtskih medija on će u godini pred nama stati pred oltar, a njegova izabranica je već je izabrala dizajnere koji će kreirati venčanicu.

Hana i Petar se bukvalno ne razdvajaju, ona ga je nedavno pratila na nastupu u Čikagu, a po povratku u Split zajedno su proslavili Božić. Hanina najbolja drugarica Domenica Žuvela je već spremna da bude kuma.

„Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dve, i pre nego što sam krenula da pevam svi zvali ‘paketić‘. Svuda smo išle zajedno što mi je pomalo zastrašujuće jer koliko već imamo godina. Eto, valjda će biti i to“, rekla je Domenica za „RTL Exkluziv“ koja nije želela previše da govori o vezi svoje prijateljice.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci