[acf field="pre_title"]

Najlepšom baladom iz svoje karijere Slađa Alegro zatvara projekat „Muzika iz starog filma“

Slađa je u proteklih dvadeset dana svojoj publici predstavila stare hitove u novim aranžmanima
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Pevačica Slađa Allegro, pre dvadeset dana započela je projekat „Muzika iz starog filma“, gde je svoje već velike hitove svojoj vernoj publici predstavila u novim aranžmanima.

Slađa Allegro, foto: Printskrin

Projekat na kom je Slađa mesecima radila sa svojim timom na čelu sa producentom Sharanom Allegrom, naišla je na pozitivne komentare njene publike. Od deset pesama koliko ih je predstavila svojoj publici ovom projektu, „Na tvojoj strani“, „ Hrabro srce“i „Grešne duše“ u isto vreme zauzimale su sam vrh trendign liste Youtube-a.

"Muzika iz starog filma"
Slađa Allegro, foto: Promo

– Ovaj projekat je odraz dugogidišnjeg rada i saradnje prvenstveno između Šarana i mene, zatim i ostalih članova benda. Pokušali smo da saberemo zbirku nekih pesama koje publika već doživljava kao svoje, ali ovoga puta u novom filmskom aranžmanu. Iako sada one nisu namenjene klubovima jer su u sporijem i intimnijem tempu, po reakciji publike vidim da im se jako dopada. Svaka pesma ima svoju priču koju sam otpevala na način na koji osećam sada i u kontekstu čiste emocije– izjavila je Slađa.

Sa druge strane, Šaran tvrdi da se veoma zabavljao radeći na ovom projektu, ali trudio se da napravi nešto sasvim novo.

– Ja se uvek zabavljam i uvek pokušavam da napravim nešto novo. Ovoga puta sam pokušao da napravim muzički film o nama i mislim da se u svim pesmama čuje ljubav između nas koji pravimo i sviramo muziku sa Slađom – izjavio je Šaran.

Poslednja pesma koja je publici predstavljena u okviru projekta „Muzika iz starog filma“ je numera „Imendan“, sa kojom se mnogi godinama poistovećuju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci