Nakon 17 godina, Severina po prvi put progovorila o partneru sa jahte!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Emotivni partner popularne pevačice Severine Vučković, koji je 2004. godine dospeo u žižu javnosti nakon što je izašao sporni snimak sa jahte, o kome su mediji svojevremeno brujali, imao je već u to vreme suprugu i decu, koja su zbog ovog snimka mnogo pretrpela.

Severina je sada, sedamnaest godina od snimka koji joj je obeležio život, odlučila da prokomentariše porodicu svog tadašnjeg partnera.

– Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine – rekla je Seve u ispovesti za hrvatski portal „H-alter“ i dodala:

– Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim im se izvinim. A to su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima ja treba da se izvinim. Ali jako je simptomatično da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio rođen – iskrena je bila ona.

– Takođe znam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Uprkos protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanovog interesa, i „taj filmić“ umesto detetovu dobrobit – završila je Vučkovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci