„Napuštaj studio!“: Đuletu i Tijani Dapčević se preklopili termini na probama emisije “Studio”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Snimci sa proba, kao i oni koji prikazuju kreativni proces i nastanak novih aranžmana pesama, postali su jedan od omiljenih segmenata emisije “Studio”, koja se emituje subotom u 21:00 sat na RTS1.

“Studio” je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi – tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic.

– Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Jedan toliko posvećeni format, ekipa neverovatna. Sve je na višenedeljnim pripremama, nije na bazi jednog trenutka, i sve je tako organizovano da zaista, kapa dole – rekao je o “Studiju” Đule Van Gog.

Đule Van Gog
Đule Van Gog, foto: Sky music

Sve pesme koje gosti izvode u emisiji, a mnoge od njih su veliki hitovi koji traju decenijama, gledaoci zapravo čuju prvi put – jer sve numere se izvode u novim, drugačijim aranžmanima od onih na koje smo navikli.

Iza prearanžmana stoji višenedeljni rad produkcije Skymusic i izvođača – gostiju emisije, pa se često desi da se prilikom tog procesa u muzičkim studijima izvođači sretnu. Prošlonedeljna gošća Tijana Dapčević srela se sa Đuletom, koji ove subote gostuje u Studiju, i evo kako je to izgledalo:

Emisija “Studio” biće emitovana u subotu, 3. aprila u 21:00 sat na RTS1, a gosti su Đule Van Gog, naš proslavljeni violinista Stefan Milenković, i još dve velike regionalne zvezde – Petar Grašo i Tonči Huljić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci