Nataša Aksentijević: “Lepo se slikam, pa se ne vidi moj višak…”

Pročitajte još

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević jedna je od retkih ljudi na javnoj sceni koja bez zadrške govori o raznim temama. Nikada se nije libila da prizna da živi kao sav normalan svet, te da tako ima i probleme kao svi obični ljudi. Probleme sa neplaćenim računima, plobleme sa viškom kilograma, porodične probleme…

Krajnje su simpatične i svima dobro poznate voditeljkine objave na društvenim mrežama kako ima čak 100kg, kao i da će se uskro potruditi da smrša. Kada smo je mi videli uživo, kontatovali smo da baš i ne deluje kao neko ko ima toliko suvišnih kilograma.

“Ne delujem i ne deluje ljudima, jer umem lepo da se slikam. Stomak prekrijem rukom, ali čim je sklonim, on je idalje tu. (Smeh) Imam dosta da skinem, samim tim radim na projektu, tačnije na jednom rijaliti programu u kome ćemo svi voditi bitku da izgubimo što više kilograma, pa verujem da ću tako i smršati.”-rekla je Nataša specijalno za Toxic portal, a o čemu smo još razgovarali sa veoma pozitivnom i uvek nasmejanom glumicom imaćete prilike da uskoro vidite u našoj DeToxic emisiji.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci