Nataša Aksentijević o borbi sa kilogramima: „Često su me omalovažavali!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je rešila da se tranformiše i smrša kako nam otkriva na pola puta je do konačnog cilja i željenog izgleda. Kako kaže, u sam proces gubitka kilograma se upustila iz znatiželje, a za sada je zadovoljna napretkom koji je iziskivao brojna odricanja i napore.

-U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju – priča voditeljka, a na pitanje da li je u javnom poslu izgled bitan, možda čak i presudan objašnjava:

– Mislim da izgled jeste presudan. Ako ste model. U javnim poslu izgled može da vam donese neke prilike, ali i neprilike. Ono što zadržava i uvećava šanse nikako nije izgled. Ne može se samo izgledati. Najbolja kombinacija je da izgledate i da posedujete još gomilu kvaliteta. Poznajem takve žene, malo sam i ljubomorna na njih.

Nataša ne krije da je zbog viška kilograma često bila na tapeti ružnih komentara, pa čak i uvreda.

– Doživela sam razne situacije u kojima su me diskriminisali, omalovažavali pa i vređali zbog viška kilograma – ističe ona i otkriva da se pred kamerama ponaša kao i kad su one ugašene:

– Gledaoci uglavnom o meni znaju sve. Ne znaju da ponekad kao i svi umem da budem gruba i neprijatna. Teško podnosim ljude koji ne rade odgovorno i profesionalno svoj posao, to u meni može da probudi jednu veliku nadrndanu aždaju. Dane kad ne radim provodim kao i svi ljudi, sa porodicom, sa šerpama, krpama za prašinu, žicom za ribanje, merdevinama, veterinarom, advokatom, vodoinstalerom ili kasirkama…Sasvim normalno – ispričala je Nataša za Blic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci