[acf field="pre_title"]

Nataša Bekvalac: „Izvinili su mi se muškarci koji su me povredili!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je rešila da ostavi cigarete, ali to nije jedina odluka koju je donela u poslednje vreme. Naime, pevačica je najavila da neće nastupati određeni period jer joj je potrebno vreme za sebe.

– Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspolozena. Osecam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srecnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruzi, da da. Odlucila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleci je sa publikom vec da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde ce me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da ce sve sto iz ovog izadje biti tako moje i iskreno – rekla je Nataša, pa dodaje i da je dobila izvinjenje od muškaraca koji su je u prošlosti povredili:

– Cisti mi se i proslost… Neki muskarci koji su me jako povredili…javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana – napisala je Bekvalčeva u opisu ispod svoje poslednje objave.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci