ISKRENO O LJUBAVI

Nataša Bekvalac: Nisam nikada upoznala vernog muškarca

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Nataša Bekvalac jedna je od retkih pevačica koja voli da se šali na račun svojih bivših muževa i brakova, a njena poslednja objava povodom vernosti muškarca digla je Interent na noge.

Baš kada je Ljupka Stević bila svoju bitku sa generalom Simićem, Nata se oglasila i napisala da ako ne želimo nevernog muža, onda i ne bi trebalo da imamo muža. Ta njena izjava pogrešno je protumačena, a pevačica je odlučila da objasni šta je želela da poruči svojim pratiocima.

-Nemam animozitet prema muškarcima, volim da se našalim i to uvek činim isključivo na svoj račun. Nisam ovim htela da uvredim nečiji brak ili vezu, samo sam svedok mnogih lažnih odnosa gde su u moralisanju najglasniji oni koji bi trebalo da budu veoma tihi. Smatram da je vernost, kada su muškarci u pitanju, stvar odluke, a ja, eto, nisam imala privilegiju ni čast da upoznam nijednog koji je to odlučio. Možda mi je potrebno vreme da ponovo poverujem da bezuslovna ljubav između muškarca i žene postoji – iskrena je bila pop zvezda u intervjuu za magazin „Story“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci