[acf field="pre_title"]

Nataša Bekvalac: “Ogovaraju me žene, koje bi dale sve da budu kako ja”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pevačica Nataša Bekvalac slovi za jednu od najzgodnijih dama sa naše estrade.

Sama popularnost sa sobom nosi kako dobre, tako i loše komentare, te je ona sada u intervjuu za “Story”, otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima.

– Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta – rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, foto: ATA images

– Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala – rekla je pevačica i priznala da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu poput svoje majke.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, foto: ATA images

– Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja – istakla je Bekvalčeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci