Nataša Bekvalac otkrila kroz šta prolazi zbog poroka!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nataša Bekvalac je nedavno započela odvikavanje od cigareta, ali joj to kako i sama priznaje teško pada.

Naime, ona se pre nekoliko dana požalila svojim pratiocima da joj ostavljanje najvećeg poroka toliko pravi probleme da je počela nenormalno mnogo da jede i sve je nervira. Pratioce na Instagramu je čak obavestila i da je vadila palačinku iz kante za djubre, a sada je otkrila novo stanje stvari.

– Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali… Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim – napisala je Nataša u opisu objave.

Nata baš teško podnosi period odvikavanja, iz nje izbija apolutno sve i to ne krije od pratilaca na društvenim mrežama. Čak i svoje najintimnije stvari deli sa njima. Ne može da spava otkako pokušava da ostavi cigarete, i noći provodi gledajući serije.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, foto: Instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci