[acf field="pre_title"]

Nataša Bekvalac: „Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Novosadska barbika Nataša Bekvalac, u poslednje vreme se oglašavala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i javno govorila o tome koliko joj je teško u periodu kada je odlučila da se pozdravi sa ovim porokom.

– 7. dan kako nisam zapalila cigaretu. 10 godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih… Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna zena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta! Prvo na sta sam to jutro pomislila bila je cigareta – napisala je Nataša u jednoj od svojih objava.

A zatim je ovu zavisnost uporedila sa ljudima koji su skloni da manipulišu, kao i to da joj je ovo jedna od  najtežih borbi koje je do sada vodila:

– Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom… Vrlo je zavodljivo… Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika… Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi… Tako da… Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi… I ne volim te više – zaključila je muzička zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci