[acf field="pre_title"]

Nataša Bekvalac: „Sve najgore želim mršavim ljudima“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Atraktivna plavuša Nataša Bekvalac, kako svojim vokalnim sposobnostima, tako i svojim izgledom godinama unazad nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nataša neretko govori o tome kako uspeva da održi savršenu liniju. Iako po mišljenju mnogih ona uvek izgleda sjajno, pevačica vredno trenira i na posebnom je režimu ishrane, kako bi dostigla željeni izgled.

Zbog striktnog režima, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a so na ranu „sipala“ joj je njena majka, koja je spremila gibanicu.

– Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: „Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja“ – napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, foto: Instagram

Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove. Naime, Nataša je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

– Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na Tanju Mrkić (Natašina sestra). Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim – napisala je u šaljivom tonu Nata.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, foto: Instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci