ISKRENA

Nataša Bekvalac: Sve što mi život donese, ja to prihvatim

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pop diva Nataša Bekvlac posle više od tri meseca pauze ponovo je stala pred svoju vernu publiku u Beogradu. Za njen nastup se i ovoga puta tražila karta više, a pevačica nam je otkrila da joj je nedostajalo druženje sa publikom. U našoj emisiji je pričala o koncertu koji je napravila u februaru ove godine, ali i o finansijskim posledicama.

-O finansijama ne mogu ni da pričam, koncert je za mene bio ogroman novčani minus, ali za moje srce plus. Dešava ti se ono što vijaš, ja sam to htela. U životu ima mnogo gorih stvari nego da ne nastupaš nekoliko meseci. Nikada nisam kukala, pa neću ni sada. Sve dok smo živi i zdravi, sve je ok. Ne žickaj problem da ti Bog pokaže šta je problem i onda ćeš da vidiš šta je neka druga suza. Uživam u svakom trenutku koji mi se dešava, kao što sam uživala i u ovom periodu. Nije mi bilo lako kada je nastupila korona jer nisam znala šta nas je snašlo, ali guramo. Nikad se velika dobra ne dešavaju iz predivnih situacija, nego iz muka i tegoba. Spremna sam na sve što mi život donese i tome se radujem – iskreno je rekla Nataša u „DeToxic“ emisiji.

Da je odmorila u pauzi vidi se i na pevačici, a promena dužine kose ju je veoma osvežila. Nata nas je preduhitrila i rekla da nije skratila kosu jer je nezadovoljna i želi nešto da menja, već da joj se ovo samo dopada. Za sebe tvrdi da je odličan saradnik jer sve što joj predlože stilista, šminker, frizer, ona rado prihvata.

Ova godina za pevačicu je veoma bitna jer puni 40.godina, pa nam je otkrila da li će praviti proslavu.

-Imam u planu da napravim spektakal. Obično ne proslavljam rođendane i slavila sam ih sa najbližim prijateljima na nekim egzotičnim destinacijama. Bilo je intimno i u krugu najbližih. Ove godine ću napraviti jako dobar parti, jer želim da se proveselim svom ulasku u četrdesete – rekla je Bekvalčeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci