[acf field="pre_title"]

Nataša Bekvalc: „Ja sam žena bez planova“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Nataša Bekvalac nakon kraćeg odmora vratila se poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvek ne može da se druži s publikom.

– Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam – kaže kroz osmeh lepa Nata, i dodaje:

– Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme. Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme.Bez obzira što je na poslovnom planu imala vremena, Nata kaže da privatno nije stigla, poput mnogih, da se preispita oko nekih životnih pitanja.

– Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara, ističe ona i otkriva:

– Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije, kaže pevačica, koja priznaje da je u prethodnom periodu upoznala divne ljude, dobila dobre angažmane i razmenila energiju sa poznanicima sličnim njoj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci