[acf field="pre_title"]

Neda Ukraden: „Muzika je meni lek i terapija za sve“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Žena koja važi za najvećeg profesionalca, jedna od zvezda koje istom jačinom decenijama sijaju na estradnom nebu regiona, svakako je pevačica Neda Ukraden.

Poznata po svojoj borbenosti i hrabrosti, zahvaljujući kojoj njena karijera i dalje traje, ona ne krije da je prolazila kroz težak period u svom životu, ali i da je iz svega toga na kraju izašla kao pobednik.

– Uprkos raznih ružnih stvari koje su mi se dešavale, ratova, razvoda, raznih miniranja i tako dalje, opet sam uspela da pre svega izvedem svoje dete na pravi put. To je velika stvar, ali ćete to shvatiti tek kada postanete roditelji. Koliko zapravo to nije nimalo lako, pogotovo za ženu, koja se bavi poslom kojim se ja bavim – rekla je Neda.

 

Neda je izuzetno obrazovana, sa čak dva završena fakulteta i osoba koja istrajno gradi svoju karijeru sve ove godine. Neumorno snima, uvek je tačna, odgovorna i savršeno doterana. Kod nje nema greške, a mnoga priznanja koja je dobila, to i dokazuju. Međutim, ona je eksluzivno u našoj emisiji „DeToxic“ priznala da vremenom uspešni ljudi, kao što je ona postanu predmet mržnje i ljudi ih bez razloga počnu osuđivati.

– Ja sam neko ko je imao najveća jugoslovenska estradna, koncertna i republička priznanja. Sve moguće nagrade koje postoje pripale su meni. Ali, opet u nekom trenutku postaneš „persona non grata“, nekome predmet mržnje, neko ti crta mete. Ali sam uvek smatrala da ljubav i pesma treba da budu moje vodilje kroz život i tako je nekako i ispalo. Muzika je meni zaista bila lek i terapija za sve. Inače je bilo puno, puno toga što je bilo jako nekorektno i na neki način miniranje čitavog mog života i karijere – istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci