Neda Ukraden otvorila dušu: “Bolje da ste bez auta i štikli nego da ste sa nekim u toksičnoj vezi!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Neda Ukraden otvorila je dušu i prvi put progovorila o tome zbog čega, posle razvoda, nikada više nije udavala.

– Ja sam sa svojim suprugom provela 15 najlepših godina svoje mladosti jer sam njega upoznala kad sam imala 19 godina, na prvoj godini studija. On je tada imao 33 godine, slobodan, po zanimanju reditelj. On je odmah hteo da se ženimo. Njegovi su roditelji bili srećni što je našao neku da ga smiri. A ja na početku života, ja dobila krila da malo poletim – počela je priču Neda.

Kako je rekla oni su se posle 10 godina zabavljanja venčali.

– Venčali smo se jer smo došli na vrh glave i njegovim i mojim roditeljima, prijateljima, svađali se, mirili se. E, posle godinu dana sam rodila malu i onda sam videla da je jedno zabavljati se, biti našminkan, napirlitan, i doći dobro raspoložen na sastanak, a drugo je pod istim krovom deliti trenutke i obaveze – ispričala je Neda.

Tu, kako kaže, dolaze do izražaja različite naravi, karakteri, mentaliteti.

– I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu – istakla je Neda Ukraden i dodala:

– Pitaju me kako lepo izgledam – pa zato što me niko ne nervira. Bolje da ste bez auta, štikli, i slično nego da ste sa nekim od koga vam je muka, od koga vam se stvara neka kiselina u želucu od koje možete dobiti rak – rekla je Neda za HRT.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci