[acf field="pre_title"]

Neda Ukraden otvorila letnju sezonu u Herceg Novom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Neda Ukraden je u petak veče svečano otvorila Praznik mimoze u Herceg Novom velikim koncertom na Trgu Nikole Đurkovića.

Velika regionalna zvezda razgalila je na hiljade onih koji su došli da uživaju u njenim hitovima. Iako trenutno vlada veliki broj mladih izvođača, gradonačelnik Herceg Novog, Stevan Katić nam je objasnio kako je odabir pao baš na Nedu za ovako veliki događaj:
– Imali smo dve godina pauze od Praznika mimoze, pa smo ljudima obezbedili program za pamćenje. Ovo je samo uvod u letnju, turističku sezonu 2022. godine. Organizacioni odbor je odabrao Nedu jer je prepoznatljiva osoba za region, vole je i stari i mladi. Mislimo da je izbor pun pogodak – rekao je gradonačelnik Herceg Novog.

– Stigla sam pre dva dana sa američke turneje i veoma me raduje što sam sada na otvaranju Praznika mimoze i to upravo u ovom gradu. Dugo nisam nastupala ovde, tako da ne sumnjam da će svi uživati u dobrom provodu – istakla je Neda.

Neda Ukraden, foto:promo

Neda je pevala više od dva sata, a onda je jednog momenta poneta energijom iz publike, i sama sišla među ljude koji su je ljubili i skandirali njeno ime. Vraćali su je na binu nekoliko puta, što je ona ispoštovala i posle odjave, ponovo je zapevala za široku narodnu masu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci