[acf field="pre_title"]

Neizmerna tuga u domu Sergeja Ćetkovića: Za nedelju dana izgubio oba roditelja

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Poznati crnogorski pop pevač, tekstopisac i kompozitor, ovih dana prolazi kroz verovatno najteži period u svom životu. Naime, u roku od nedelju dana, izgubio je oba roditelja. Njegova majka Dragica i otac Slobodan preminili su od posledica koronavirusa.

Sergej se oglasio na društvenoj mreži Instagram i potresnom objavom rasplakao sve.

– Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli. Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život, ali onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi, nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu – napisao je pevač objavivši fotografiju svoju roditelja i dodao:

– Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj poslednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja.Neka vas andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan – napisao je Sergej u opisu objave.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci