Nenad Aleksić Ša priznao: „Svaka devojka mi napomene ono što sam uradio bivšoj ženi“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nakon veoma turbulentnog perioda, koji je sada iza njega, popularni reper Nenad Aleksić Ša, otkrio je da je sve što je prošao u proteklih godinu dana ostavilo veliki pečat na njega, posebno kada je u pitanju ljubav.

Osim što se našao na meti kritika, jer je ostavio tadašnju suprugu, zbog devojke koju je upoznao u rijalitiju, Ša priznaje da mnoge žene sa kojima danas pokuša da ostvari neki odnos imaju velike predrasude.

– Svaka devojka s kojom se dopisujem ili vidim, ali bukvalno svaka mi napomene to šta sam ja uradio svojoj ženi. Ja svakoj moram da objašnjavam sve to, prvo što one imaju strah, a imam ga i ja – otkrio je Nenad i dodao da se plaši vezivanja, te je kako i sam priznaje mnogo zahtevniji kada je u pitanju izbor devojaka.

Više puta je isticao da ne voli samoću, pa je u emisiji „Grand magazin“ otkrio da je veoma odlučan da u narednom periodu ostavi sebi prostora i svoje srce otvori za novu ljubav:

– Ne želim zauvek da budem sam, gledaću da u narednom periodu budem sa nekim ko mi se sviđa – iskren je bio reper, a koliko ga je prethodno iskustvo naučilo da bude obazriv devojke će morati ozbiljno da se potrude da bi osvojile srce repera i vratile mu veru u ljubav.

– Neću da lažem bitan mi je fizički izgled, uvek mi je bitan, ali mora da bude i pametna i gotivna, pre svega dobrodušna! – rekao je Nenad, iako priznaje da je u današnje vreme teško naći ful paket. U svojoj želji da se ponovo ostvari na ljubavnom planu neće posustati, bez obzira što je postao veoma komplikovan kada je u pitanju izbor partnera, a kako i sam priznaje kriterijumi su mu poprilično veliki.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci