[acf field="pre_title"]
BEZ SUJETE

Nenad Aleksić Sha: Podržavam mlade kolege

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Reper Nenad Aleksić poznatiji kao Sha u „DeToxic“ emisiji pokazao je da nema dlake na jeziku pa je otvoreno govorio o svojim kolegama, egzistenciji, ali i o novom duetu sa njegovom koleginicom Kijom Kockar.

„Prezadovoljan sam novim duetom sa dragom koleginicom Kijom. Smatram da od „Maseratija“ i „Top modela“ nisam imao bolju pesmu kao što je ova i to bez uloženih para za preglede, to moram da napomenem. U Kiju nisam sumnjao jer ona ima talenat za ovakvu muziku koju ja radim. Kada je ušla u studio, ja sam znao da je to prava stvar i odmah sam se odlučio za nju. Imao sam uži izbor pevačica, ali mislim da nijedna ne bi izvukla taj hip hop fazon kao ona. Kija privatno sluša takvu muziku i zato je sve bilo gotovo za čas.“ – rekao je Nenad.

„Počeo sam da radim novi projekat još odavno i to je dugo stajalo u fioci, ali sada dok čekamo da se cela situacija stabilizuje može da se desi da se to na čemu sam radio ubajati, zato sam odlučio da pustim album. Jedino preostaje da se otvore granice i krenu nastupi. Ovim albumom sam pokazao da se vratio stari, a novi Sha koji je evoluirao iz hip hopa u trap. Dobio sam pohvale da sam uradio sve na vrhunskom nivou, što mi je jako bitno“ – dodao je reper.

Za sebe tvrdi da nije sujetan i da daje veliku podršku mladim kolegama.

„Podržavam mlade ljude koji se trude da nešto ostvare i normalno da mi, koji smo već jako dugo na muzičkoj sceni, u jednom trenutku odemo, ali oni su ti koji treba da uspeju i prave hitove koje će ljudi da slušaju. Podržavam mlade kolege, ali ne i one kolege koji ih kritikuju.“ – rekao je Sha.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci