[acf field="pre_title"]
O BUDUĆIM PLANOVIMA

Nenad Marinković Gastozz: „Novi projekat je multimedijalna stvar“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

On je duhovit i uvek spreman na dobru zabavu i druženje. Već neko vreme je akutelan u medijima, a sada je odličio da stane i pred naše kamere. Pevač Nenad Marinković Gastoz je našoj ekipi otvorio dušu i otkrio šta radi sada kada je izašao iz rijalitija, kao i kakvi su mu planovi sa njegovom izabranicom koju je nedavno verio.

„Tačno je, verili smo se ali je već izgubila prsten. Ipak, želim da ga izabere ona, onakav kakav je zamišljala. Ja sam pogodio zapravo šta je htela, ali ga je ubrzo izgubila jer ima veoma tanke prstiće. Ako je devojka prava, onda se kupuje dva puta prsten. Jedan je verenički, a drugi je burma“- rekao je Gastoz u „DeToxic“ emisiji i dodao kakvi su im dalji planovi:

„Nije trudna, ali ako Bog da, zašto da ne. Mi smo pričali o tome, ali nećemo mnogo da otkrivamo u medijima. Šta bude biće. Realno je da ne možemo da sakrijemo ništa, ona čak i želi da bude po strani“.

Takođe, pričali smo i o njegovoj karijeri. Pričao nam je da li želi da se sada posveti muzici i da uvek ide u tom pravcu.

„Imam puno nekih lepih planova, ali kada se to bude ostvarilo ja ću pričati o tome. Generalno, nadam se da će mi ove lepe stvari koje se događaju u poslu, ostati za ceo život. Mogu da kažem da će biti multimedijalna stvar. Ovoga puta neću ja biti u prvom planu, već po strani. Nadam se da će se ostvariti. Mnogo je zanimljivo i kada si u pozadini, pa ispravljaš šta ne valja“- ističe pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci