Nevena Božović o majčinstvu: „Za mene je ovo veličanstvena godina!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Nevena Božović porodila se krajem avgusta ove godine, kada je na svet donela ćerku. Njen partner i ona su naslednici dali ime Anka, a sada je prvi put rešila da otkrije kakav je život u tročlanoj porodici.

– Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom rečju mogu da opišem. To čovek ne može da razume sve dok ne doživi momenat kada svoje dete uzme u ruke – rekla je Nevena, pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd – Budva:

– Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo.

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vreme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

– Shvatila sam da za moj posao mnogo znači kada se povremeno napravi distanca od svega, jer to daje mogućnost da lakše razdvojimo bitne stvari od nebitnih. U miru, kraj mora, dođe i inspiracija, ali dosta sam reklamirala Budvu. (smeh) Moram malo i moju Kosovsku Mitrovicu, koja mi donosi poseban osećaj. Uvek jedva čekam da odem, što zbog familije, što zbog prijatelja i samog grada. Žao mi je što u senci dešavanja, o kojima se najčešće govori kad se pomene Kosovo, ostaju njegove lepote i divni talentovani mladi ljudi, od kojih su neki još tamo. Neki su otišli, mada su i te kako prisutni – kaže Nevena za Hello! i otkriva da je ćerku već vodila u rodni grad:

– Pre dve nedelje. Imamo sreću što se ne buni ni kada leti, ni kada se vozi. Čim je stavimo u kola, ona već skoro spava.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci