Vesna Dedić iskreno o današnjim muškarcima!

„Nijedan psihički zdrav muškarac u krevetu ne traži plastičnu lutku sa Instagrama“.

Volim kada mi kažu da sam lepša uživo nego na tv ekranu iako me pred kamerama profesionalci doteraju, a privatno sam najčešće na nivou tuš, šampon, parfem. Žene se prolepšavaju pod nečijim pogledom a ne pod sopstvenim pogledom u kameru! Potreban je živ čovek pod čijim ćeš se pogledom prolepšati! Nebitno je da li je taj čovek tetka, majka, dete, prijatelj ili ljubavnik.

Pročitajte još

„Moje najstrastvenije i najlepše veze počinjale kada sam bila bez šminke, bez štikli i bez ideje i želje da nekog zavedem. Nije se smanjio a ni povećao ni broj čitalaca, ni gledalaca ni onih kojima je lepo u mom društvu u odnosu na količinu korektora na podočnjacima ili brend haljine koju nosim“!

Vesna Dedic, instagram

Čemu onda služe filteri ako nam posao nije instant ljubav, seks ili instant namirivanje sujete? Dakle čemu služe obnažene fotošopirane fotografije, naslovne strane ili storiji na kojima povećava grudi ona koja ih nema, kratkonoge postaju iz dobrog ugla dugonoge, bujne sjajne kose one sa slamom na glavi? Ako se bavite poslovima: starleta, poslovna pratnja ili prostitutka onda je potpuno na mestu da pozovete konzumente vašeg tela na jednu noć koristeći holivudske beaty aplikacije. Pri tome, ne mislim samo na instagram filtere i aplikacije za sužavanje struka i povećanje zadnjice već i na filtere koje su naše bake zvale „prodavci magle“ Ili „spolja gladac, unutra jadac“.

Upoznala sam mnogo nevoljenih žena, seksualno neispunjenih koje su na fotošopiranim fotografijama bombe, a koje su ceo život preplakale jer niko ih nije voleo i želeo onoliko koliko one same sebe na fotografijama.

Vesna Dedic, instagram

Sećam se i devedestih kada su se u vreme sankcija nabavljali push up brusalteri, čarape za stezanje i priča mog prijatelja kako kada je završio u krevetu sa dotičnom među čaršafima nije našao ono što mu se dopalo. Dakle, stara priča o prvom jutarnjem buđenju posle burne noći, pod uslovom da je bure posle razočarenja muškarca uopšte bilo. Niko ne voli da bude žrtva obmane pa ni muškarac!

Nijedan psihički zdrav muškarac u krevetu ne traži plastičnu lutku sa Instagrama već zrno ljubavi i more strasti, bar onoliko koliko je te strasti bilo u vašim očima dok ste se slikale za instagram. A ujutro ne traži na vašim butinama celulit, na vašem licu bubuljice, bore ili podočnjake već partnera sa kojim će pojesti dobru kajganu, sa osmehom početi novi dan ili se bar vratiti pod čaršafe da ponovi noć.“

Vesna je rođena u Osijeku 25. decembra 1967. godine.Završila je gimnaziju u Podgorici a diplomirala opštu književnost i teoriju književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Vesna je prvi posao dobila sa trinaest godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”. Jedan od novinara koji su je „obučavali” bio je i Budislav Kralj. Potom je radila u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalih i u Studiju B, Televiziji Politika i RTS-u. Godine 1991. je na televiziji Beograd radila kao urednik i voditelj Jutarnjeg programa koji je vodila subotom sa Banetom Vukašinovićem.

Autorka i voditeljka je emisije Balkanskom ulicom, koja se emitovala od 2001. do aprila 2020. godine na RTS 1, a od juna 2020. na televiziji Nova S.

Bila je udata za doktora Srđana Milojevića od koga se razvela posle deset godina braka. Živi sa ćerkom Lenkom Milojević koja je rođena 11. januara 2001.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci