[acf field="pre_title"]

Nikola Gajić nakon dobijenog priznanja publike: „Zaista mi je puno srce“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Za veoma kratko vreme, Nikola Gajić, poznatiji kao Neuspeh Džokeru osvojio je društvene mreže i postao senzacija na Instagramu.

U ovom trenutku njegov profil prati preko 100.000 pratilaca, a njegovi komični video snimci već godinu dana svakodnevno mame osmehe mnogih.

Osim što svojim objavama svima ulepšava dane, on ovim putem prenosi i oslikava neke od pojava u društvu, ponašanje parova u vezi, ali i gomilu drugih životnih situacija u kojima se svako od nas nekada našao.

Njegov uspeh nije potvrđen samo na Instagramu, jer je nedavno dobio priznanje „Nagradu publike“ na tradicionalnoj dodeli nagrada „Top 50 najboljih online stvari“, u organizaciji PC Press-a.

Nikola ne krije koliko je ponosan na svoj uspeh, ali ni to da ovako nešto očekivao.

– Jako sam srećan i ponosan. Zvučaće kliše, ali zaista nisam očekivao da će se to dogoditi, iz prostog razloga što je jako velika konkurencija na društvenim mrežama, ima dosta profila koji žele da budu medijski propraćeni, da snimaju jako interesantan sadržaj za publiku. Prvenstveno sam bio u šoku što sam nominovan, potom što sam ušao u top 50, pa u top 10 i na kraju nisam očekivao da ću pobediti. Zaista mi je puno srce – ispričao nam je u  „DeToxic“ emisiji.

Njegovi video klipovi šerovani su bezboroj puta, a on je bio iskren i priznao nam je da mu sada nije uopšte lakše da bilo šta snimi, kako mnogi misle.

– Nije, i dalje je ista situacija. Moram priznati da je sada i zbog ove nagrade malo veći teret i zahtevniji zadatak – dodao je Nikola.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci