Nikola Rokvić u Izraelu! Pročitajte koji je glavni povod ovog putovanja!

Pročitajte još

Nikola Rokvić otputovao je u Jerusalim odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimkle na Instagram. Na njima se može videti kako uživa u prirodnim lepotama i verskim znamenitostima koje se nalaze Izraelu.

– Sveta zemlja! Manastir Svetog Save Osvećenog i manastir Svetog Teodosija! Reči su male da opišu radost i ljubav! – napisao je pevač ispod svojih objava, a pozitivne reakcije samo su se nizale:

– Neka je Gospod na tvom putu, slava Bogu, Divno! Hvala što nam prenosiš delić radosti kroz fotografije, slava Bogu za sve! – samo su neki od komentara ispod pevačevih objava.

Nikola Rokvić ne krije da je posvećen pravoslavnoj veri. On sa porodicom često obilazi srpske manastire i svetinje, pa njegov odlazak u Jerusalim mnoge nije nzačudio.

Podsetimo, kada je Marinko Rokvić preminuo nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, njegova supruga, sinovi i snaje gledali su da što više vremena provode zajedno u krugu porodice, ali nakon sahrane popularnog pevača, Nikola je otišao u Manastir Staro Hopovo gde je potražio mir i utočište za tugu. On je na svom Instagramu objavio fotografiju i iz Manastira Visoki Dečani, a ostaje da vidimo koja je sledeća destinacija koju pevač planira da obiđe nakon povratka iz Izraela.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci