Nikolija Jovanović za Toxic: „Neću otkriti ime svoje druge ćerke!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Nikolija Jovanović sinoć je posle duže pauze nastupala za Beograđane u jednom popularnom klubu. Zgodna mama dve devojčice oduševila je izgledom i novom frizurom. Nikolija se porodila ovog leta i od tada se nije pojavljivala u javnosti.

– Padne mi na pamet jednom u nekoliko godina da promenim frizuru. Htela sam da uradim nešto radikalno – istakla je Nikolija povodom nove fizure.

Pevačica je drugu trudnoću vešto sakrila od medija.

– Relja i ja čuvamo naš privatan život. Moja sreća je svakako velika iako je ne podelim uvek sa medijima i fanovima jer jednostavno odvajam privatno i poslovno – rekla je Nikolija.

Nikolija i Relja nisu otkrili javnosti ime drugog deteta.

– Kad bih vratila vreme, ne bih otkrila ime ni prvog deteta. Bila je euforija i mediji su bili ispred porodilišta kada sam rodila Reu. Sada nam se sve sleglo i odlučili smo da sakrijemo decu od medija i društvenih mreža – navela je Nikolija i dodala da joj oko dece osim Relje, pomaže dosta i majka Vesna. .

– Moja majka nema slobodan vikend do februara. Divim se odakle joj snage. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti – rekla je Nikolija.

Natpisi u medijima da je Relja vara, kako kaže, samo su je nasmejali.

– Vrlo me je nasmejala objava na Tviteru da me Relja vara sa plavušom u bioskopu. Šalili smo se nekolikor dana na taj račun. Jako sam mirna po pitanju prevare. Imam poverenje. Relja čini da se osećam spokojnom – istakla je pevačica za Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci