Nina Badrić otkrila: „Kevin Kostner me je zvao na večeru!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Hrvatska pevačica Nina Badrić otkrila je da je jedan holivudski glumac pozvao na večeru, i to ni manje, ni više Kevin Kostner, ali da ga je ona odbila.

– To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25,26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me pozvao na večeru, a ja sam bila sigurna da je u pitanju šala – rekla je ona, pa dodala:

– To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam „Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene da pozove na sastanak“ – rekla je Badrićeva u veb-serijalu „Fakap“ i naglasila da je to bilo otprilike u vreme kada je snimio film Telohranitelj.

– Video me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me celu noć ganjao. Pitao me 500 puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: „Pa šta je bre s tobom, Nina?“ Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Ko zna što je mislio u glavi – istakla je Nina.

– No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni je sve to skupa selo tek nakon nekoliko godina – otkrila je hrvatska pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci