Nina Badrić pokazala kakvu je nepristojnu ponudu dobila!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Nina Badrić zablistala je na poslednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu, a masa komentara „zatrpala“ je pevačicin inboks na konto haljine koju je tom prilikom nosila.

Naime, reč je o mini haljini crvene boje sa jednom bretelom od cirkona, čiju je cenu pevačica otkrila, s obzirom da su joj stigla brojna pitanja.

– Na zahtev publike, svih vas, koji ste mi danas poslali poruke koliko košta haljina… Haljina košta oko 3.100 dinara, a čarape su čitavih 700 dinara – napisala je Nina na Instagramu, a onda je dobila jednu neočekivanu i nepristojnu ponudu. Naime, jedan, reklo bi se, fan, poželeo je da od nje „otkupi“ najlon čarape, a za iste joj je ponudo čak 200 evra! Nina je i ovu poruku morala da podeli sa fanovima.

Pozdrav lepotice, siguran sam da si otvorena osoba i da bi mogla razumeti moj zahtev. Nije svakodnevno pitanje, ali me zanima kupovina tvojih najlon čarapa. Da li bi 200 eura po paru bilo u redu za tebe? Zašto nudim toliko? Zato što razumem da su to tvoje lične stvari i samo bi te dobra ponuda naterala da je prihvatiš.

Obećavam ti da će ovo biti vredno tvog vremena, plaćanje je uvek unapred. Imaš li pejpal? Ako ne, javi mi kako mogu da ti pošaljem novac.

Nina Badrić, foto: Instagram

Javi mi se za više detalja i više informacija. Ako želiš nešto da promeniš, slobodno reci. Nalazim se u Nemačkoj – glasila je poruka nepoznatog muškarca koju je Badrićeva dobila.

Nina nije ostala ravnodušna, te je tako putem storija pokazala da ne može da veruje kakvu je poruku dobila.

– Pa ti reci – napisala je začuđena pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci