Ništa od glamura i velikog slavlja: Katarina Grujić i Marko prave tajno venčanje?

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Ljubavna veza pevačice Katarine Grujić i fudbalera Crvene zvezde Marka Gobeljića od samog početka privlači pažnju medija i publike. Stvari među njima se odvijaju brzinom svetlosti, a čini se da mladi par uživa u tome. Nakon vesti da su zajedno ubrzo je došla i romantična veridba koju je fudbaler organizovao svojoj izabranici, a kako mediji prenose, Kaća je u drugom stanju. I dok su svi očekivali da će par ovog leta organizovati glamuroznu svadbu, do toga navodno neće doći.

– Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine – ispričao je izvor i dodao da su razlozi za takvu njenu odluku mnogobrojni.

– Od kada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija- ispričao je izvor.

Da je njena odluka konačna, dodatno su uticali i njeni unapred zakazani nastupi i želja da se svojoj publici posveti nakon duže pauze.

– Jako su joj nedostajali scena, mikrofon, adrenalin koji njen posao nosi. Tokom korone je maštala da se vrati muzici i sada, kad je publika željna i nje i njene energije na bini, nije spremna da ih se odrekne zbog organizacije sopstvene svadbe – ispričao je blizak izvori i dodao kako se Kaća oseća.

– Vitalna je i aktivna trudnica, nema mučnine i odlično se oseća iako je u petom mesecu trudnoće. Stomačić je tek nedavno počeo da se nazire jer ona vodi zdrav život i pazi šta jede, pa je i dalje vitka.

Veza između Katarine i Marka odlično funkcioniše, svakodnevno su zajedno, ne odvajaju se. Izvor ipak navodi razloge zbog kojih će ovaj par imati čak dve svadbe.

– Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila „velika mrsna pravoslavna svadba“ uz crkveno venčanje na koju će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju – rekao je izvor za “Alo!”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci