[acf field="pre_title"]

Normalna je, nasmejana i lepa je bez šminke: Ovako komšije pričaju o Dari Bubamari!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Dara Bubamara važi za omiljenu i izuzetno ljubaznu komšinicu u Novom Sadu. Iz razgovora s komšijama ekipa Blica je saznala se da je ona i dalje u vezi s mladim Markom Dujakovićem, koji je javnosti poznatiji kao Toni, da mnogo putuje, ali i da sve slobodno vreme posvećuje svom sinu.

Kako su Novosađani rekli, Dara je jedna opuštena žena, koja je veoma brižna ćerka, majka, ali je i darežljiva prema najmlađim sugrađanima.

– Dara je super, ona kad dođe, uvek je veselo. Često ume da nasmeje celu radnju – otpočeo je razgovor Milan, radnik jednog marketa koji se nalazi baš pored pevačicine zgrade.

– Ona dođe u našu radnju kao što bi i svako od nas običnih ljudi ušao, opušteno obučena, uglavnom bez šminke. Često ima velike naočare za sunce na glavi, ali bez obzira na to, svi je prepoznaju. Obično kupuje u popodnevnim časovima, nekad dođe i sa sinom. Kad izađem ovde na pauzu, često je vidim kako trčkara na sve strane, pakuje jedne torbe, a vadi druge iz kola. Ponekad kada se deca igraju ovde, ona utrči do nas i nakupuje im kese slatkiša i sokova pa im da da razdele. Tu se vidi da nije nadmena, ona to ne radi zbog medija, to uglavnom niko sem nas radnika i ne vidi. Čuo sam da kada dođe u veliku kupovinu, ide posle kod oca u Futog, pa mu ona sve odnese da ga poštedi. Viđam joj onog mladog dečka ponekad, kad zajedno izađu iz zgrade – ispričao je Milan, koji nije želeo da se slika.

Ispred Darine zgrade zatečen je njen prepoznatljivi skupoceni auto. Nije koristila parking mesto, kao ni garažu, već je odlučila da stane baš ispred svog ulaza. Njenim komšijama to više ne smeta, kako kažu, navikli su se i prihvatili to kao njenu manu.

– Ona je okej žena, uvek se nasmeje i ljubazno javi. Viđam je često kada je u Novom Sadu, znam po autu kad je tu. Uvek zastane, popričamo malo, onako komšijski. Nedavno se vratila sa letovanja, baš je bila sa ovim njenim mladim dečkom na moru. Totalno je normalna, kao i svi mi ima svoje vrline i mane. Mom mužu je smetalo njeno parkiranje iskreno, ali smo na kraju prihvatili to jer nas ne ugrožava. Sin joj je lepo vaspitan, uvek se javi, pridrži nam vrata, baš fino dete. Dara ume da bude malo blesava, svaki put mora da lupi nešto što nas nasmeje – ispričala je Darina komšinica iz zgrade koja je želela da ostane anonimna.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci