ISKREN

Novak Đoković: „Treba oprostiti sebi i drugima“

"Svako od nas greši, uradi stvari koje nije ponosan, pa i ja"

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

On je proslavljeni teniser i ponos naše zemlje. On je Novak Đoković. Njegov humor nikog ne može ostaviti ravnodušnim, ali isto tako i iskrenost kada javnosti otvori dušu. U jednom intervjuu govorio je i odrastanju, ali i životnim greškama sa kojima se susretao.

„Ne vole me svi, to mi je jasno. Svestan sam toga, to je normalno. Osećam veliku ljubav većine“- rekao je Novak i nastavio:

„Sve počinje od kuće. Vaspitanje, okolnosti u kojima sam odrastao. Dete sam devedesetih, doživeo sam iz prve ruke nemaštinu. Kad shvatiš da život nije materija, da nije materijalno, sve posle što doživiš dolazi lakše. Osećaš povezanost sa prošlošću. Živiš sve iz srca.“

Takođe, pričao je o opraštanju, kao i o da svi ljudi treba da budu zahvalni na onome što imaju u životu.

„Svako od nas greši, uradi stvari koje nije ponosan, pa i ja. Treba oprostiti sebi i drugima. Svi rastemo, svi se razvijamo. Trudim se da budem svestan svega i zahvalan na svemu. I dan danas se radujem istim stvarima kojima sam se radovao kao dete. Eto, tenisu recimo, isto se radujem kao kad sam imao četiri godine“- ističe Novak u serijalu „Moj prijatelj“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci