Novi album Nadice Ademov uskoro će ugledati svetlost dana!

Pročitajte još

Pevačica Nadica Ademov nestrpljivo čeka izlazak svog albuma prvenca pod nazivom „“ koji će svetlost dana ugledati 20. juna. S obzirom na to da je pevačica dugo pripremala ovaj visokobudžetni projekat, izlazak je bio predviđen u maju, a pošto je perfekcionista u svemu, i ovo je želela da završi kako treba. Kao uvertiru pred izlazak CD-a, ona je je nedavno objavila baladu „Zid plača“, koja je za kratko vreme postala veliki hit, pa je samim tim izazvala još veće interesovanje za nove numere. Naime, Nadica je za svaku pesmu snimila i spot, a svaki od njih nosi posebnu priču.

„Zaista nestrpljivo čekam izlazak albuma, a onda da čujem i reakcije. Moram priznati da projekat nije ni malo jeftin, a pored toga uložila sam mnogo rada i truda. S obzirom na to da sam godinama radila i trudila se da svaki gost na mojim nastupima bude zadovoljan i ispoštovan, mislim da sam zaslužila i živela za ovaj trenutak kada ću izdati svoj prvenac. Svaka pesma je posebna, svaki kadar u spotu nosi drugačiju priču. Ne sumnjam da će biti pun pogodak jer iza mene stoji najbolja i najprofesionalnija ekipa – rekla je Nadica za medije.
A dok čekamo nove pesme, pevačica vredno nastupa po Evropi i promoviše baladu „Zid plača“, u kojoj se svaka devojka pronašla.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci