[acf field="pre_title"]

Novogodišnji intervju! Sloba Radanović:”Bile su restrikcije struje, težak period, ali meni je taj poklon značio sve!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedan od retkih koji se ne libi da kaže istinu, jedan od retkih stoji iza svojih reči i dela, jeste upravo pevač Slobodan Radanović.

I dok se mnogi vode parolom “U se i u svoje kljuse”, Radanović ne mari za komentare već jasno propagira svoje stavove na društvenim mrežama, što je za svaku pohvalu. A mi možemo da se pohvalimo i jednim lepim prazničnim intervjuom sa pomenutim pevačem.

Na naše pitanje kako je dočekivao Novu godinu godinama unazad i koliko se razlikuje ta radost i eufora koja je nekad vladala kod dece, Sloba je rekao:
“Kitio sam jelku, normalno! Mi smo mnogo više uživali u toj Novoj godini kao deca, nego ova današnja deca. Vidim da sve to oni nekako, može, ali i ne mora. Dva minuta im sve drži pažnju i to je to. A mi smo nekako bukvalno, tri meseca unapred se spremali i radovali. Čekali da okitimo tu jelku, duvali balone. Stvarno samo po lepom pamtim doček. Jednog se posebno sećam, bile su restrikcije, bilo je teško vreme. Mrkli mrak u stanj, bili smo pod svećama. A meni je tata doneo iz fabrike paktić. U tom paketiću je bio običan plastičan vozić. Meni je to mnogo značilo. Recimo danas toga više nema.”

Na ovu, ali i na mnogo drugih tema razgovarali smo sa pevačem koji će uskoro postati i otac. Sve njegove odgovore imaćete priliku da pogledate uskoro u premijernom izdanju naše “deToxic” emisije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci