Nucci iskreno: “Instagram mogu i da nemam”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Igor Panić, poznatiji kao Nucci, slovi za jednog od najpopularnijih mladih muzičkih zvezda na našim prostorima.

Svojom pojavom, napravio je pravu pometnju, a njegove numere su brzinom svetlosti osvojile srca publike i postali ozbiljni hitovi.

U intervjuu za “Blic.rs” otkrio je koliko zapravo društvene mreže doprinose tome da neka numera postane hit, kao i to od čega zavisi kolika će biti cena nastupa?

– Kako ne, kao od toga ti zavisi. Moraš da imaš hit, to je jasno svima. Što više hitova, pesama, to je veća cena – rekao je Nucci i dodao:

Nucci
Nucci, foto: Instagram

– Pa, sigurno mnogo doprinose, što se tiče širenja zvuka, ali ja imam bizarno malo pratilaca na Instagrama, u odnosu na brojke koje imam na Jutjubu, s obzirom da ja evro nikada nisam dao na reklamu i to je fenomen koji niko ne može da mi objasni. Ali to me ne brine, niti me interesuje koliko ću imati pratilaca, jer postoji gomila pevača koji imaju na hiljade pratilaca, objave pesmu i pesma živi dva dana – istakao je on i otkrio njegove prioritete:

– Dok je moja muzika među ljudima, dok se sluša, dok su nastupi rasprodati, meni je to najbitnije. To znači da je fokus na mojoj muzici i da to dobro radim. Instagram mogu i da nemam – iskren je bio Panić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci