BODA OTIŠAO U PENZIJU!

Odigrao svoju omiljenu ulogu, ovacije publike trajale!

Bodu je publika ispratila ovacijama koje su trajale 15 minuta. Salom se prolomio gromoglasan aplauz, a čuli su se i uzvici "Bodo, Bodo"

Pročitajte još

Slobodan Boda Ninković otišao je u penziju. Glumac je večeras odigrao svoju omiljenu ulogu u predstavi „Kad su cvetale tikve“ u Beogradskom dramskom pozorištu.

Bodu je publika ispratila ovacijama koje su trajale 15 minuta. Salom se prolomio gromoglasan aplauz, a čuli su se i uzvici „Bodo, Bodo“

„Otišao sam ja već u penziju u novembru, ali ovo je zvanično.Našao sam šifru Beogradsko dramsko pozorište -BDP, ja ga čitam kao Bodino drugo poluvreme“, našalio se glumac i nasmejao publiku.

Od svog kolektiva je dobio svoj portret rad Lazara Đembera slikar iz Novog Sada. Zabava je nastavljena u pozorišnom bifeu. Boda je novinarima pre odlaska u klub otkrio i čime će se baviti u penziji.

„Ljudi odmah pomisle, sad je kraj, ja sam mator i ne mogu ništa… Imam i dalje želju šta bih voleo i želeo da radim. Sada ću imati olakšicu da više neće morati da radim ono što mi je nametnuto. Igraću u BDP dalje moje omiljene naslove, „Kad su cvetale tikve“, „Čitača“ i „Sumrak bogova“ umesto Laneta Gutovića. U Zvezdari i dalje „Hipnozu jedne ljubavi“.Sad ovako u penziji glavna mi je zanimacija bend OPS. Izdali smo album koji je trebalo da snimimo još pre 44 godine“, izjavio je glumac.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci