Održana komemoracija Tozovcu: Porodica, prijatelji i kolege slomljeni!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Legenda narodne muzike, Predrag Živković Tozovac, koji je preminuo 6. aprila, danas će biti ispraćen na večni počinak u 15 sati, a održana je i komemoracija.

Kolege, porodica i prijatelji okupili su se da se poslednji put pozdrave sa pevačem, bilo je i suza, a komemoracija je završena pesmom „Violino, ne sviraj“.

Dragan Kojić Keba zaplakao je kada su se ređale fotografije i začule pesme Tozovca. Ratko Rađenović, kum pokojnog pevača obratio se emotivnim rečima, kao i harmonikaš Miša Mijatović.

Saša Matić. foto: ATA images

Nema političara, ni javne ličnosti, koja nije cenila Tozovca – rekao je Živorad Žika Ajdačić.

Lepa Lukić pojavila se sa zakašnjenjem na komemoraciji i odmah je počela da plače kada je videla fotografije koje su se ređale iz mladosti. Začuli su se najveći hitovi Predraga Živkovića Tozovca, a jedan od prvih „Prazna čaša na mom stolu“.

-Tozovac je bio pevač, muzičar, voditelj, mnogo bolji od profesionalaca – rekao je harmonikaš Ljubiša Pavković i veliki prijatelj pevača.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, foto: ATA images

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić stigli su zajedno i tešili Tozovčevu udovicu Emiliju Mimu koja je bila skrhana. Pevačica ju je sve vreme tešila.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci