Orkestar “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band povodom koncerta” 22. novembra u Mts Dvorani održali su konferenciju za medije.

Pročitajte još

Orkestar “Perica Vasić i Gipsy Rhapsody band povodom koncerta” 22. novembra u Mts Dvorani održali su konferenciju za medije. Odgovore na pitanja su davali Perica Vasić frontmen orkestra, Aca Ilić, Nataša Stajić i organizatori ovog koncerta Nemanja i Mića Kujundžić iz produkcije Zvuci Srbije.

– Probe su uveliko u toku, sa pevačima se dogovaramo oko numera koje će izvoditi uz nove aranžmane koje reapisujemo specijalno za ovu priliku, a ima ih baš puno. 22. člana mog orkestra će te večeri biti na bini, pa to sve treba spremiti na najboljem mogućem nivou. Karte su u prodaji, tako da publiku ocekujemo u što većem broju – rekao je Perica Vasić

Kao što je poznato na koncertu će biti preko 30 gostiju izvodjača: Bajaga, Slavko Banjac, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Radiša Urošević, Jelena Broćić, Jana, Beki Bekić, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Zorica Minić, Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Renato Henc, Nataša Stajić, Ferid Avdič, Perica Veljković, Barbike, Žika Srem, Bane Vasić, Miša Mijatović, Aca Čergar, Borko Radivojević, Aca Krsmanović, Aleksandar Kovačević, Muarem Kebić, Ivan Radovanović, Vlada Maričić, Zoran Djordjević, Ana Rucner.

Perica je izjavio da prvobitno najavljena Snežana Djurišić iz opravdanih razlog nece moci da prisustvuje na koncertu i da mu je zbog toga krivo, jer su oni saradnici dugi niz godina.

-Na bini te večeri prodefilovaće preko 50 izvodjača, što će za publiku biti pravo uživanje i sigurni smo da je ovo jedan od najvećih muzičkih dogadjaja ove jeseni – rekao je Mića Kujundžić, dok je Nemanja Kujundžić iz organizatorske kuće Zvuci Srbije najavio jednu zanimljivu gošću violočelinstkinju Anu Rucner, koja specijalno za ovu priliku dolazi iz Zagreba.

Koncert se odrzava 22.novebra u MTS Dvorani od 20h, a karte su vec u prodaji na blagajnama dvorane i Ticket.rs.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci