[acf field="pre_title"]

Otkrivamo ko je dečko Jelene Rozge, do ušiju je zaljubljena!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Jelena Rozga je već neko vreme u vezi sa svojim sugrađaninom, splitskim kuvarom Ivanom Požaninom, piše Kurir.

Pevačicino srce osvojio je sedam godina mlađi čovek kojeg je upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji „Guštan… s Požaninom“, gde je bila zajedno s Tončijem Huljićem i pevačem Joletom.

Jelena Rozga i kuvar Ivan, foto: Instagram

Zanimljivo je da je tada frontmen grupe Magazin rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vreme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par. Kako naš izvor dalje navodi, oni su nakon snimanja ostali u kontaktu. Redovno su se dopisivali, a zgodni kuvar ju je posebno osvojio kulturom i pažnjom, ali i kada joj je nekoliko puta priredio iznenađenje u vidu večera, kad joj je spremao specijalitete koji su je oduševili. To mu sigurno nije bilo teško, jer je šarmantni Splićanin poznat kao jedan od najboljih hrvatskih kuvara, čije su specijalitete probali i naš proslavljeni teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica, među kojima je bila i princeza od Monaka i mnogi drugi.

– Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac – ispričao je izvor za Kurir.

Ekipa Kurira je pokušala da stupi u kontakt s pevačicom, ali se ona nije javljala na poznati broj telefona.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci