[acf field="pre_title"]

Ovako će izgledati novi dom Anastasije Ražnatović i njenog dečka Đorđa Kulića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mediji su preneli da su mlada pevačica, Anastasija Ražnatović, i njen partner, Đorđe Kulić, pazarili jedan stan kod Kalemegdana, a sada neimenovani izvor otkriva da je Cecina ćerka kupila dva stana, jedan iznad drugog, od kojih će naprati dupleks!

Poznati par nije štedeo da za životni prostor koji će biti po njihovom ukusu
Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su pazarili ne jednu, već dve nekretnine u luksuznom kompleksu u Beogradu, u kojem će krajem meseca otpočeti zajednički život.

Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu – rekao je izvor za „Alo!“ i dodao da će „verovatno od ta dva stana napraviti dupleks“ i dodaje:

-Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci