Ove nedelje – Miki Milane u Tranquilo-u! Ne propustite večerašnju emisiju sa Verom Matović i Juice-om!

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za “Tranquilo” – dobro poznata rečenica koja je u poslednjih nekoliko meseci postala sinonim za opušteno i zabavno nedeljno veče. Ovoga puta, na kanalu Toxic Folk, imaćete priliku da vidite kako je tekao razvojni put Vere Matović, čija karijera traje pola veka. Na ekranu u studiju su se smenjivala fotografije iz svih etapa Verinog života a čuvena pevačica je otvoreno pričala o detinjstvu i mladosti, počecima sa bratom i prvom hitu, ističući da nije bilo lako, ali da je oduvek znala da je muzika njen životni izbor. Posao joj je doneo ljubav ali i ljubav posao.

Ove nedelje - Miki Milane u Tranquilo-u! Ne propustite večerašnju emisiju sa Verom Matović i Juice-om!
Emisija „Tranquilo“ Vera Matović, Ivan Ivanović foto: Toxic

Naime, kroz muziku je upoznala svog supruga Racu sa kojim je u skladnom braku dugi niz godina, a koji je inače tvorac mnogih njenih velikih hitova poput “Marko, sunce moje jarko”. Kako je sa bebama išla na koncerte, o činjenici da može ući u Ginisovu knjigu rekorda jer je pevala 11 sati bez prestanka, o umetničkim slikama koje obožava ali i o fenomenu pesme “Miki Milane” koju je, kako sama ističe – rehabilitovala nova generacija publike i napravila od nje planetarni hit, Vera je pričala pred našim kamerama. Atmosfera je zagrejana dodatno kada je u “Tranquilo” stigao Verin miljenik i prijatelj – reper Ivan Ivanović Juice! Kako on objašnjava pompu oko Milana, kako je počeo da se druži sa Verom Matović i njenim suprugom, ali i da li ga pogadjaju neistine i kako je reagovao na komentare da je zbog saradnje sa folkerima, prodao hip – hop, Juice je otvoreno, u svom fazonu, ispričao ovom prilikom.

Puno smeha, iskrenih priča ali i muzike uživo uz zvuke harmonike, očekuje vas večeras, od 19 časova, na kanalu Toxic Folk!

Da podsetimo, reprizni termini emisije su: utorak, 18 časova na kanalu Toxic Folk i četvrtak, 19 časova na Toxic tv-u!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci