Ovo je jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Prvi muž Suzane Mančić, član grupe „Sedmorica mladih“ i otac njenih ćerki Natalije i Teodore, Nebojša Kunić, bio je velika ljubav jedne od najlepših žena u Srbiji, a njihova ljubavna priča nije imala očekivan epilog.

Ljubav Suzane Mančić i Nebojše Kunića, kako je nekadašnja „loto devojka“ svojevremeno otkrila, rodila se iz velikog prijateljstva. 1989. godine. Suzana je sudbonosno „da“ rekla Nebojši Kuniću, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Pa ipak, priča nije imala kraj, kakav je osmeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

– Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane – izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

 

Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavolela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa, sa kojim je bila u osamnaestogodišnjoj romansi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci