[acf field="pre_title"]

Pedja Jovanović: “Ne bavim se više studijskom produkcijom, pevanje je moj izbor iako trenutno ne zaradjujem ništa od toga!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pedja Jovanović je najpre sa svojim bratom blizancem Nenadom, stekao popularnost a iz njihovog muzičkog studija izašli su brojni hitovi.  Pored autorskog rada, on je godinama bio član sastava Lexington a potom je krenuo u solo vode. Prilikom gostovanja u emisiji “Tranquilo”, voditeljka Tijana Randjelović je upitala Pedju da li je najviše zaradio kao klavijaturista Lexington-a, kompozitor, ili kao pevač, i na koju pesmu je najponosniji kao autor, na šta je on odgovorio:

-Puno smo brat i ja radili. “Gas do daske” je ogroman hit ali je komercijala. Najponosniji sam na neke laganije pesme. “Zavet” smo radili Topalku, “O svemu mi pričaj ti”… Takodje, pesma “Starim sam” , Dženanu što smo radili, nije možda njegov najveći hit, ali meni je mnogo draga pesma… Što se finansija tiče, muzičari trenutno ne zaradjuju ništa, tako da od pevanja nema para trenutno, ali svakako sam najsrećniji što se bavim tim poslom, odnosno, baviću se kada nam bude dozvoljeno. Pevanjem sam najispunjeniji i siguran sam da ću biti i najsrećniji i da ću najviše para zaraditi. Studijskom produkcijom se više ne bavim, osim što radim sebi covere i pripremam neke nove pesme. – ispričao je otvoreno Pedja, dok ga je pomno slušao njegov prijatelj i kolega Marko Bulat, te su tokom ove emisije sklopili dogovor oko snimanja zajedničkog videa za cover neke numere. Prvu probu imali su upravo u “Tranquilu” a s obzirom na to da im je odlično išlo, priredili su mini koncert, odsviravši i opevavši neke od najlepsih pesama narodne muzike. Sigurni smo da niko nije ostao ravnodušan, a ukoliko ste propustili, pogledajte emisiju večeras u repriznom terminu, od 19 časova na kanalu TOXIC TV!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci