[acf field="pre_title"]

Petar Grašo rasprodao više od pola Štark Arene za 11. novembar!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Koncert Petra Graša već je polovinom rasprodat, iako nas ovaj dugo

iščekivani muzički spektakl u Štark Areni čeka tek u novembru.

Nakon nekoliko prepunih Arena u Splitu i Zagrebu, najava sada već skoro rasprodatog koncerta u Štark Areni, 11.11.2022., izuzetno je obradovala beogradsku publiku.

Petar Grašo dokazuje da je njegova umetnost, posvećenost svakoj pesmi i izuzetna emocija utkana u svaki stih i stofu, pravi put ka ljudskim srcima, a svojoj publici poznati hrvatski pevač, kantautor i tekstopisac obećava da će atmosfera na koncertu biti jedinstvena, emotivna i produkcijski perfektna. Uz dobro poznate, omiljene numere poput „Ko nam brani“, „Utorak“, „Ako te pitaju“, gosti će imati priliku da po prvi put, bar kada je beogradska scena u pitanju,  uživaju u poslednjem singlu „Jel ti reka ko”, a koji je već osvojio naša srca! Skymusic, organizator koncerta, pobrinuće se da događaj isprati najviše svetske  produkcijske standarde, koji će doprineti širenju dobrih vibracija i emocija za pamćenje.

Ulaznice su dostupne putem besplatne aplikacije eFinity.

https://efinity.rs/

Ukoliko još uvek niste obezbedili vaša mesta na koncertu, preuzmite aplikaciju već danas, odaberite mesta i omogućite sebi i dragim ljudima noć za pamćenje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci