[acf field="pre_title"]
Vesna Zmijanac bacila 8.000 evra na perike!

Pevačica dobila dodatne zdravstvene probleme!

Pevačica mora na operaciju da bi pronašla trajno rešenje jer konstantno nošenje perika uzrokuje dodatne probleme s temenom glave
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Velika folk zvezda Vesna Zmijanac ide na presađivanje kose u Tursku jer već neko vreme ima problema s opadanjem kose, koja joj se do te mere proredila da mora da nosi perike da bi pristojno izgledala kad se pojavljuje negde u javnosti. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je na perike potrošila čak 8.000 evra, a nije rešila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspešno radi u Istanbulu.

– Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što je skupo plaćala najbolje perike i davala po nekoliko hiljada evra na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat. Zato se Zmijančeva raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspešno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pevačica je posle dužeg razmišljanja i informisanja o svemu rešila da im se podvrgne – otkriva za naš list izvor blizak folkerki i nastavlja:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci