Pevačica izgubila trećinu svoje kilaže: Bojana Stamenov neprepoznatljiva!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Bojana Stamenov rekla je sebi da zaista više nema izgovora i počela je da radi na svojoj fantasičnoj vizuelnoj tranformaciji, a prve rezultate javnost je mogla da vidi kada se pre nekoliko večeri pojavila na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu.

Od tada ne prestaje da se piše o njenoj figuri koju je navodno gotovo prepolovila, pa smo rešili da pozovemo Bojanu i proverimo šta je to radila na sebi. Rekla nam je da nije istina baš sve što je o sebi čitala poslednjih dana, ali je odlučila da donekle ostane tajanstvena.

– Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga – misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubla čak 45 kilograma. Nije bila spremna da nam potvrdi tačnu cifru ali je dala slikoviti prikaz.

– Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala – istakla je Bojana za „Story“ i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci