[acf field="pre_title"]
Spretno izbegava medije svih ovih godina i vodi drugačiji život od Jelene Rozge!

PEVAČICA JELENA ROZGA KRIJE SESTRU KAO ZMIJA NOGE!

Činjenica da njihovu zajedničku fotografiju nikada nismo videli nije posledica Jelenine želje da sestru zadrži u senci, već Julija, jednostavno, ne želi da bude pred očima javnosti.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jelena Rozga nerado govori i o svojoj porodici, kao što ne voli da govori o svojim emotivnim vezama jer svoju privatnost čuva za sebe.

Zato su se mnogi iznenadili kada su saznali da jedna od najpopularnijih pevačica u regionu ima rođenu sestru Juliju, koja je od nje starija godinu i po dana.

Činjenica da njihovu zajedničku fotografiju nikada nismo videli nije posledica Jelenine želje da sestru zadrži u senci, već Julija, jednostavno, ne želi da bude pred očima javnosti.

Jelena kaže da njena „sis“, kako je zove, vodi potpuno drugačiji život od nje, da se bavi poslom koji nema veze sa estradom i ustaje u osam ujutru.

Julija ima dvadesetogodišnju ćerku Leu i sedmogodišnjeg sina Nou, a zanimljivo je da Lea zna sve Jelenine tajne. Svakog dana se čuju i ponosna tetka otkriva da od nje ništa ne krije, te da Lea uvek zna da li je zaljubljena i u koga.

Zanimljivo je da su Jelena i Julija, koje se sada odlično slažu, u detinjstvu vodile prave „ratove“. Ženstvena i krhka plavuša svojevremeno je ispričala:

– Uvek sam se igrala sa dečacima i tukla se sa njima. Bila sam mala, sitna, pa sam morala da se izborim za svoj status. I sa Julijom sam se tukla, mislim čak do moje 17. godine. Jedna od poslednjih tuča bila je kada sam već pevala u „Magazinu“. Naravno, nesporazum je nastao oko garderobe, a završio se tako što je ona bila puna modrica, a meni je falilo „pola kose“. (smeh)
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci