Pevačica Krstinja Todorović nikad iskrenije o sebi!

Pročitajte još

Zvezda „Granda“ Krstinja Todorović priznala je da prolazi kroz težak period nakon razvoda od supruga Bogdana.

Osim razvoda, Krstinji su poslednje dve godine obeležile i dve operacije – smanjenja želuca i uklanjanja viška kože, te stresan oporavak

Krstinja Todorović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Mogu slobodno da kažem da sam ja jaka osoba, ali jaka sam za javnost i ljude na ulici, ali kada dođem u svoja četiri zida samo ja znam kako mi je, za sve, baš za sve – rekla je pevačica i dodala:

– Kod mene se sve desilo izgleda odjednom, sad kad sumiram utiske tako ispada (smeh). Imam pesmu, da se ne zaboravi da sam ja pevačica i umetnik i neka sve ide polako. Moja prva pesma koja je uz sve ovo šte se dešava bila uz mene i prošla sa mnom sve, tako da se nadam da će biti i spot. Mnogi me pitaju da li je to autobigrafska pesma, kažem da nije, ali sada kad sagledam, nakon razvoda shvatam da jeste – dodaje ona.

Krstinja kaže da je muzika motiviše i da joj posao daje snagu da nastavi dalje.

– Baš sam aktivna i tražena, radim svaki vikend. Znam da dam energiju jer se ne štedim na nastupima, dajem svoj maksimum. Sad posle operacije to ide malo teže, ali sam odmah krenula sa nastupima. Jedino što nisam mogla odmah samostalno, već uz pomoć kolega. Svakako mi je to pomoglo da se brže oporavim – istakla je Krstinja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci