[acf field="pre_title"]
TAJNA VEZA

Pevačica Senida smuvala osam godina mlađeg radnika obezbeđenja!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, od kada se pojavila na muzičkoj sceni vešto je krila svoj ljubavni život.

Ipak, kako „Alo“ piše pevačica je već nekoliko meseci sa izvesnim Stefanom iz Herceg Novog.

Kako je izvor ispričao, par se upoznao na pevačiciom nastupu, a vezu su započeli nakon nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja.

„Senidah i Stefan se poznaju od ranije. On je tokom letnje sezone radio kao član obezbeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala tako da su se često viđali“- kaže izvor za „Alo!“ i dodaje:

– Simpatije i varnice među njima su sevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu – ispričao je izvor blizak ovom paru i otkrio:

„Prošlog leta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Pevačica ga je čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namere s njim – ispričao je i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pevačice.

– Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je pre nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju – rekao je izvor za „Alo!“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci