Pobednik „Zvezda Granda“ objavio prvu pesmu!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pobednik ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić konačno je, nakon dugog najavljivanja, predstavio svoju prvu pesmu koja nosi naziv „Đerdan“.

Kako je Mahir dugo godina želeo da sarađuje sa Banetom Opačićem, ta mu se želja i ispunila pa tekst za njegovu prvu numeru potpisuje upravo on, dok je kompozitor poznati hitmejker iz Severne Makedonije Darko Dimitrov.

– „Đerdan“ je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega u Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.

Pesma je već pobrala pozitivne kritike zbog čega Mahir ne krije koliko je ponosan i uzbuđen. Njegova mentorka iz takmičenja, Marija Šerifović mu je takođe udelila komplimente.

– Po reakciji Marije i publike znali smo da što pre treba da ugleda svetlost dana i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu – zaključio je Mahir.

Inace, pre televizijske premijere, Mulalić je pesmu izveo za svoje kolege iz takmičenja, finaliste, koji na svaka tri meseca organizuju okupljanje i žurku. Tako je bilo i prošle nedelje kada se Skadarlijom orio „Đerdan“, gde je od svojih kolega dobio ovacije.

Prvu pesmu Mahira Mulalića, pobednika „Zvezda Granda“ sezone 2020/2021. godine, poslušajte u nastavku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci